En legende i Jotunheimen takker for seg.

En legende i Jotunheimen takker for seg.

Lars Åge Hilde (bildet over)  er bestyrer på DNT hytta Gjendebu, lengst vest i Gjende.

Der på Gjendebu har han tatt i mot hundretusensvis av vandrere siden 2002. Før det jobbet han som bestyrer på DNt hytta på Skogadalsbøen i 20 år. Nå nærmer det seg veldig dagen da den godt likte fjellkaren skal ta seg sommerferie for første gang siden 1971! -Deretter påstår han sjøl at det er på tide å gi fra seg nøklene til  DNT sin eldste turisthytte, og la andre ta over bestyrergjerningen på Gjendebu. Se og hør intervjuet med han om fjellfolk, rockere, jobben og hans hilsen til alle sine gjester gjennom de årene han har jobbet i Jotunheimen.

Artikkel og video er produsert med støtte fra: REEN, Gjendebåtene, og Kremarstogo

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 − six =