2-0 ble til 2-5 på Flint Esso Arena

2-0 ble til 2-5 på Flint Esso Arena

-Nesjarguttene fikk sola i  ryggen og medvind i håret på Flint Esso Arena i Tønsberg. Da skjedde et bitte, bitte, lite «under» mandag 20. juni.

Klikk gjerne her: -Det koster kun kr. 1.- pr. dag å støtte opp om og abonnere på nettavisa Langsveien.no

Nesjar IF G13 sine engasjerte sponsorer, solide logistikkfolk og dyktige transportansvarlige (foresatte) fra fulgte kampen tett. Fra venstre på bildet over: Heidi Bjørvik Johansen, Anne Lene Johansen, Ståle Lund Johansen, Trygve Johansen, Jan Henrik Hansen, Øystein Bruflot, Joachim Waale, Vigdis og Terje Skjennum

Nesjar IF møtte effektive og raske Flint fotball spillere på stadion for kamp i G13 vår av C2 serien. Til pause ledet Flint fotball vel fortjent 2-0 og så ut til å ha full kontroll på kampen, men så ble det pause og sidebytte..

Nesjarguttene fikk sola i  ryggen, medvind i håret og startet et artelieriangrep med skudd mot mål fra godt utenfor 16. meteren. Det gav raskt resultater og i løpet av få minutter var 2-0 blitt til 2-5.

Nina Tapio (bildet over) er daglig leder i Vesfold og Telemark sin største fotballklubb, Flint fotball. Klubben har ca 1200 medlemmer og stiller 110 lag. De har flere baner fordelt på to steder på Tolvsrød litt nord for Tønsberg. Mona Habbestad fortalte til nettavisa Langsveien.no at klubben stadig oppdaterer og forbedrer seg og at neste nye prosjekt er legging av nytt kunsgress på en av banene.

Dommer Hannah Ai Svendsen (Gjekstad & Østerøya IF) gjorde en flott jobb og ledet kampen med de unge og til tider litt «engasjerte» ungguttene på en forbilledlig måte. Hun var bestemt og tydelig gjennom hele kampen, uten å ødelegge eller unødvendig å stykke opp spillet. Laglederene Roger Andersen fra Nesjar IF og Åge Ødegård fra Flint fotball  hadde bare gode ord å si om den talentfulle dommeren etter kampen.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen − six =