Herlig steinhard rock fra Nasty Worms på Trollrock.

Herlig steinhard rock fra Nasty Worms på Trollrock.

Bandet «Nasty Worms» gav denne uka ut sin første singel («Darkness«) og de debuterte på Trollrock. De er også fra Øystre Slidre, de er mellom 13 og 16 år og de er imponerende dyktige musikere, på tross av sin unge alder.

«Nasty Worms» på bildet over foran fra venstre: Tobias Svarre og Simen D. Roland. Bak fra venstre:
Nicolay Hansen, Fredrik Jemterud Solberg og Ørjan Berg.

På Trollrock fikk guttene i Nasty Worms spille på Huldrescena (det er video fra konserten under) og de kvitterte med en heidundrende herlig rockekonsert. Fra første takt var det fullt øs med upolert og ekte rock som dundret utover det tallrike publikummet, som med rette tydelig satt stor pris på det som ble levert fra scenen.

Nasty Worms er et reindyrket rockeband og medlemmene har fått utvikle seg og vokse opp i kulturskolen, Lydkåken Rockeverksted og med Gapahuken ungdomsklubb, som «hjemmebane».

Øystre Slidre kommune har et helt unikt miljø for å støtte og «dyrke» fram unge musikere. Det har igjen ført til at dagens unge har lokale forbilder. For vokalist Erlend Aasan har byggefeltnabo på Beitostølen, Gaute Lein Ausrød i STAUT, vært det store forbildet. Og for gitarist Fredrik Jemterud Solberg har onkel Lars Isacshen Jemterud i «Måndag» og «Strandingarna» vært en stor helt.

Last gjerne ned Nasty Worms sin første singel på Spotify her:

På YouTube er de her: https://youtu.be/0DhefnuLq9 

 

Trollrock presenterte bandet slik på sin hjemmeside:

Nasty Worms

Nasty Worms er et band fra Øystre Slidre som spiller ærlig og ekte rock. De fire unge og fremadstormende musikerne går i bresjen for å vise at rocken ikke er død.

– Vi har alltid syntes at Nasty Worms var sjarmereden, men nå har vi innsett at de fortjener en mye rikere beskrivelse enn som så. De er Valdres sitt rockehåp og de måtte bare komme inn i hovedprogrammet i festivalen.

Bandet har til tross for sin unge alder allerede hatt flere spillejobber og fått så gode tilbakemeldinger at de melder: «Vi skal spille fletta av Trollrock. Såpass heftig at Trond kommer til å ombestemme seg, sånn at vi kan komme tilbake på den store scenen om et år eller to. Etter å ha vært med på VM i Trollrock og Ung i Trollrock i to år, synes vi det er stor stas å få spille et helt sett i år, publikumet fortjener oss»

Nasty Worms spiller på Huldrescena lørdag 25.juli.

Her ser du Nasty Worms på UKM med deres egen låt Darkness

 

På YouTube er de her: https://youtu.be/0DhefnuLq

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 − six =