Skibladner takker for i sommer

Skibladner takker for i sommer

I løpet av det 10 siste årene har Skibladner hatt sju dager med driftsstans. Så kom sommeren 2022 med lite vann i Mjøsa og to store havarier. Dermed ble hele sommeren ødelagt for både rederi og passasjerer.

Sommeren 2022 kom med svært lite vann i Mjøsa. Det var for lite vann til å kunne anløpe bryggene rundt om i innsjøen. Dette resulterte i et stort omsetningstap. Så kom det endelig nok vann slik at bryggene ble tilgjengelig. Da gikk det få dager før det første havariet satte skipet ute av drift. Og nå altså et nytt havari som gjør at man ikke kan seile mer i sommer.


Skibladner skal på slipp til høsten og derfor må maskina være reparert til da, slik at hun kan seile for egen maskin ned til Minnesund.
Det ble derfor bare to uker med seiling i sommer. Både det aller meste av rutesesongen, hele chartersesongen og spesialturene har altså måtte avlyses. Direksjonsformann Bjørn Blichfeldt har aldri i sitt 30 års engasjement for Skibladner opplevd en slik sommer.
– Dette er trist for både våre passasjerer og for rederiet. Rederiet kan love at programmet for 2023 vil bli svært innholdsrikt og med mange «godbiter».

Vi håper og tror at våre trofaste og tålmodige passasjerer vil støtte oss med sin deltagelse neste sommer, sier han i en pressemelding.

Mer info på www.skibladner.no

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 − 5 =