På hjul med Andreas fra Skien – Erling Stordahls Minneritt

På hjul med Andreas fra Skien - Erling Stordahls Minneritt

Etter to års pandemi var Ridderdagene på Storedal tilbake og Andreas Borge Wildar fra Skien kunne juble. Andreas er en veteran å regne, sykkelrittet «Erling Stordahls Minneritt» har han stilt til start i hele seks ganger.

Aktiv

Hjemme i Skien har Andreas en trehjuling han trener på flere ganger i uka, i tillegg driver han med terapiriding på Kallands Ridesenter. Ridderdagene på Storedal og «Erling Stordahls Minneritt» er årets høydepunkt for han som for mange andre.

Unge kunstnere

Billedkunstner Helle Wårås som til vanlig har sitt atelier på Flytårnet Kultursenter på Fornebu, hadde tatt det med seg til Ridderdagene. Her fikk alle deltagerne vise sitt kunstneriske talent. For Andreas som både strikker og vever så var malerkurset midt i blinken. Andreas var like begeistret i år som tidligere og lovte å stille opp neste år. Det lover godt for arrangementet.

Dette er Ridderdagene

Ridderdagene på Storedal er en stor aktivitetshelg med aktiviteter som vil være tilpasset både for funksjonshemmede og funksjonsfriske deltagere. Sykkelløpet «Erling Stordahls Minneritt» blir arrangert sammen med mange andre friluftsaktiviteter og kulturelle opplevelser. Det legges stor vekt på det sosiale i form av integrering i et arrangement hvor både funksjonshemmede og funksjonsfriske barn og ungdommer kan delta. Vi ønsker at deltagerne skal oppleve glede, mestring og begeistring gjennom fysisk aktivitet, samvær og sosialisering med andre.

Mer info på Ridderdagene.no 

Følg Ridderdagene på Facebook

Einar Bergh var pilot for Andreas Borge Wildar fra Skien, som på bildet er sammen med mor Berit. Foto Elise Nore
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 + 9 =