-Jeg lar boret gå.

-Jeg lar boret gå.

«Wesensten» sin sketsj på – 70 tallet, handlet om tannlegen som boret dypt.

Daglig leder i Valdres Brønnboring A/S og Valdres Utleiesenter A/S, Jon Harald Skattebo (bildet over) er ikke tannlege, men han borer dypt han også. Firmaene hans er lokalisert noen kilometer sør for Fagernes, langs E 16 på Kalplassen. Der er det travle tider med mange bestillinger på blokka om dagen fra kunder som både vil ha vann og varme, pluss de som trenger å leie diverse utstyr og maskiner.

Oppdragene til Valdres Brønnboring A/S  er både på øst- og Vestlandet, men hovedtyngden av oppdragene er i Valdres og Hallingdal. Det hender også at borerigg og mannskap tar turen over Valdresflye og borer i Gudbrandsdalen etter vann. -Noe enegiboring har vi hatt hele tiden, men pga av strømkrisen vil flere firmaer og privatpersoner nå hente varmen fra dype borehull, sier daglig leder Jon Harald Skattebo. Totalt er det 14 ansatte i firmaet som startet i 1995.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven − six =