Nå skjer det!

Nå skjer det!

Kjell retter på capsen og er i strålende humør nå når snøutlegginga er i gang på Beitostølen Skistadion!

Endelig i dag mandag 31. oktober starter 1o maskiner med å kjøre ut snø fra den 20 000 m3 snøhaugen på Beitostølen skistadion. «Snømann» Kjell B. Melbybråten (bildet over) er ansvarlig for at det blir løyper og forteller til nettavisa Langsveien.no at snøen skal være lagt ut, slik at løypa kan åpenes for alle lørdag 5. november kl.08:00.

18.-20. november er det sesongåpning her i Nord-Europas mest komplette langrenn- og skiskytternalegg og  World Cup sirkuset i langrenn ankommer også til fjellandsbyen i år og har «forestillinger» i løypene 9.-11. desember. Da er sprint, stafett og distanserenn på programmet,

Fasiliteter på Beitostølen skistadion
12,5 km med godkjente World Cup-løyper for langrenn og skiskyting. 7,5 km med kunstsnø sikrer tidlig sesongstart. Lysløype på 5 km, samt 1,5 km lysløype til/fra Beitostølen sentrum. Skiskytterarena med 30 skiver, 34 permanente smørebuer og totalt 1600 m2 med servicebygg. Parkering for 300 biler.

Beitostølen Skistadion med nylagt asfalt og 22 000 m3 med snø i haugen.
Det er litt snø på toppene og på Valdresflye, men ellers det det snøfritt på Beitostølen den sist i oktober 2022.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven − ten =