Vidunderlig godt å høre på Åsne Hovda.

Vidunderlig godt å høre på Åsne Hovda.

Legg merke til navnet Åsne Hovda. Hun  er ung, dyktig og går «all inn» i sin store lidenskap.

Åsne er 19 år og kommer fra Vestre Slidre i Valdres og er nå elev ved Trøndertun folkehøyskole. Før hun kom dit har hun gått veien gjennom kulturskolen, med noen av dalførets aller dyktigste musikere som lærere og samarbeidspartnere.  Hun har holdt på med musikk så lenge hun kan huske og var innom piano før hun til slutt endte med låtskriving og sin trofaste venn, gitaren.

Nå har hun sluppet sin debut-ep, som hun har hatt Caroline Eugenie Synvis til å både være med å spille på, og til å produsere.

«Before I Go» er navnet på utgivelsen og ligger på Spotify her.

Åsne Hovda fortalte til nettavisa Langsveien.no at hun tidlig følte at hun bare måtte skrive sanger. -Sangene på ep’n har jeg skrevet det siste året og de favner vidt og omhandler alt fra forhold mellom folk, til filosofiske betrakninger. Det litt «nedpå» uttrykket og gitarspillet håper jeg gjør en forskjell for noen, og at det vekker følelser i den som lytter. Jeg har fått flere tilbakemeldinger at folk tolker og lager sin egen mening i det de hører, og det setter jeg stor pris på, avslutter den dyktige valdresjenta praten på telefonen.

Veien videre for Åsne Hovda er ikke helt «spikret», men musikkproduksjon/populærmusikk er studieretninger hun vurder i eks. Oslo, Trondheim eller utlandet.

Men, før det..

Ta gjerne kontakt med Åsne nå om du har en scene å tilby eller vil ha henne til å spille konsert. -Hun får gyldig fravær til det på folkehøyskolen!

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × 3 =