Gladmelding – TUBFRIM-fondet forsetter

Gladmelding - TUBFRIM-fondet forsetter

TUBFRIM og Skanfil Auksjoner AS har inngått en avtale om å videreføre innsamling og salg av frimerker, postkort og telekort til inntekt for barn og unge i Norge.

TUBFRIM legger ned driften fra 30. juni 2023. Nå har de imidlertid inngått en avtale med Skanfil Auksjoner, Norges største auksjonshus, for å sikre at innsamling og salg av frimerker med inntekt til TUBFRIM-fondet kan fortsette.

Frimerkeinnsamling til barn og unge fortsetter

TUBFRIM tar imot det du måtte ha av frimerker etc. frem til 31.12.2022. Etter dette må alt sendes direkte til Skanfil Auksjoner, Postboks 2030, 5504 Haugesund. Merke pakken med «TUBFRIM».

– Det gleder oss å fortelle at innsamlingsarbeidet til TUBFRIM-fondet, som bidrar til mange gode tiltak for barn og unge gjennom Nasjonalforeningen for folkehelsen, kan fortsette, forteller avtroppende leder i TUBFRIM, Kåre Myro.

Frimerkesamling fortsatt populær hobby

Det er nå Skanfil Auksjoner som vil ta imot, behandle og videreselge alt av frimerker, frimerkealbum og annen filateli til inntekt for TUBFRIM-fondet. Ifølge styreleder i Skanfil, Magne Hogneland, er frimerkesamling som hobby på langt nær død, og selv om frimerkebruken har gått kraftig ned finnes det fortsatt mange ivrige samlere.

– Både avklipp av brev og samlinger som ligger i skuffer og skap er av stor interesse for samlere og kan omsettes til fordel for mange gode tiltak gjennom TUBFRIM-fondet. Vi kan også ta imot mynter, sedler, postkort, kunst og de fleste andre samlerobjekter eller verdigjenstander, forteller han.
Et godt samarbeid fortsetter

TUBFRIM og Skanfil er imidlertid ikke ukjente for hverandre. TUBFRIM har hatt god kontakt med auksjonshuset når det gjelder salg av innsamlede objekter.

– Vi er glade for denne avtalen som gjør at verdier ikke går tapt. I tillegg til inntekter til gode formål er dette også av stor nytteverdi for alle ivrige og flinke frimerkeklippere på dag- og eldresenter som aktivt har bidratt til TUBFRIMs mangeårige gode resultater, forteller Kåre Myro (bildet).

Dersom du har frimerker eller andre samlegjenstander liggende hjemme som du ønsker å gi til inntekt til TUBFRIM-fondet, kan du sende en mail til tubfrim@skanfil.no eller sende ditt materiale til Skanfil Auksjoner, Postboks 2030, 5504 Haugesund og merke pakken med TUBFRIM.

Frimerkesamling som hobby på langt nær død, og selv om frimerkebruken har gått kraftig ned finnes det fortsatt mange ivrige samlere. Foto Jan Arne Dammen
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three + ten =