Alle resultater fra Nyttårsrennet 2022

Alle resultater fra Nyttårsrennet 2022

Øystre Slidre Il arrangerte det tradisjonsrike Nyttårsrennet på Beitostølen 30. desember. Deltagerne var fra 8 år til seniorklassen. Skiløpere fra fjern og nær deltok i rennet som gikk i de tøffe World Cupløypene. Lokale skiskyttere deltok også i rennet, selv om de hadde vært avgårde og konkurrert dagen før.  På bildet over er de fire beste i seniorklassen. Fra venstre; Nr. 3 Sindre Fjellheim Jorde Asker SK.  Nr. 1 Lars Agnar Hjelmeset Gjelleråsen IF. Nr. 3 Jon Rolf Skamo Hope Hyen IL/ Team Elon Vest og nr. 4 Harald Øygard Rogne IL

https://osil.no/wp-content/uploads/2022/12/Resultatliste-Nyttarsrennet-2022.pdf?fbclid=IwAR1ZEUET-meDn15GuUjIVv9k74-U90nRNvCXolYttjp8q-W95crpsat9YjQ

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × five =