-Veldig mange hundekjørere hater villmarkssjekkpunkter.

-Veldig mange hundekjørere hater villmarkssjekkpunkter.

De jobber frivilllig og bidrar med dugnadsarbeid på villmarksjekkpunktet i Valdres. Der, på 1000 moh. var det bitende kulde, stupende mørkt og uvær da jobben ble gjort. Aleksander Fahre og Trond Ove Ørslien (til venstre på bildet over) er to av de som har sørget for at Gausdal Maraton igjen ble en suksess. På bildet over er resten av laget til Jan Ove Bredesen (nr. 4 fra venstre) som var ansvarlig for Vesleskag Villmarkssjekkpunkt

På Vesleskag Villmarkssjekkpunkt i Øystre Slidre måtte alle hundespannene ta 7 timer obligatorisk hvile, under Gausdal Maraton 2023. Der var det «bustint» vær pluss tørr halm og vann til hundene, som ble tilbudt da deltagerne i det 300 km lange hundeøpet ankom der i kveldinga 14. januar. Hundekjørerene måtte selv sørge for å varme mat til hundene og et sted å sove for seg selv (en uoppvarmet lavo var tilgjengelig).

I innslaget over er det rennleder Trond Ove Ørslien fra arangøren Gausdal Trekkhundklubb og logistikkansvarlig Aleksander Fahre fra Øystre Slidre som intervjues i lè veggen på Vesleskag stølen der villmarksjekkpunktet var.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 + eighteen =