Valdresbil A/S er nå miljøfyrtårnsertifisert. -De tar personalet og miljø på alvor.

Valdresbil A/S er nå miljøfyrtårnsertifisert. -De tar personalet og miljø på alvor.

Den 33. Miljøfyrtårnbedriften i Nord Aurdal kommune er nå sertifisert. 15. februar kom både ordfører Knut Arne Fjelltun og avdelingsleder Christian Rieber Mohn på besøk til ansatte og daglig leder i  Valdresbil A/S med det synlige tegnet på godt miljøarbeid.

Bilde over fra venstre: Håvard Volden, Verneombud og mekaniker i Valdresbil A/S. Knut Arne Fjelltun, ordfører i Nord Aurdal kommune. Erland Myhrheim, ettermarkedsleder Valdresbil A/S. Torstein Døvre, daglig leder Valdresbil A/S og Christian Rieber Mohn, avdelingsleder i Nord Aurdal kommune.

Daglig leder Torstein Døvre fortalte at det har vært et omfattende arbeid som har pågått siden mars i fjor for å få alt på på plass for å tilfredstille kravene. -Systemene som nå følges og brukes i bedriften er ikke for kompliserte å følge opp framover og vi kommer også til å utvide med egen miljøstasjon og enda større fokus på miljø framover.

Erland Myrheim er ettermarkdsleder i Valdresbil A/S. Han kommenterte under «kakesermonien» at det viktigst framover var å holde fast i nå innførte rutiner og det å holde orden. Verneombud Håvard Volden mente at «skippertakene» sin tid var forbi og at det jevne miljøarbeidet og -rutinene, var både gode og trygge å følge framover.

Avdelingsleder Christian Rieber Mohn opplever stadig at bedrifter som er Miljøfyrtårn sertifisert oppfattes som positive og framoverlente. Ordfører Knut Arne Fjelltun  (Sp) sin tale og gode ord til ansatte og daglig leder kan du se og høre i videoinnslaget.

«Historietime» med Trostein Døvre
Miljøfyrtårnsertifiseringen feiret med miljøfyrtårnkake. Verneombud Håvard Volden serverte nydelig gulrotkake.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 − three =