«-Byfolk burde være inngjerdet med piggtråd.»

"-Byfolk burde være inngjerdet med piggtråd."
Hageland GjennestadValdres industrigulvabrahamsenSøndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.Snekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.Trollrock 27.-29.juli på Beitostølen.KampenesVERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.Takstkontoret Valdressporten betoValdres utleiesenterValdresbilFram ReinlagValdres BrønnboringVaset SkiheiserGjendeembHovli autoGrobakkenHos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.Grønolen Fjellgard

Mikkjel Fønhus var norges aller første naturverner og var hele sitt liv opptatt å ta vare på naturen og de som lever der.

Arne Erik Fønhus i Mikkjel Fønhus Foreningen holdt et grundig og godt foredrag om forfatteren i Etnedal Folkebibliotek 28. februar.  Biblioteksjef Turid Bjørgo stilte med nybakt kringle og kaffe til de snaut 30 tilhørerne som storkoste seg med det deltaljrike foredraget.

Bildet over: Arne Erik Fønhus og biblioteksjef  Turid Bjørgo.

Mikkjel Fønhus sitt forfatterskap var stort og det samme var hans engasjement for å ta vare på det vi har rundt oss.  «Byfolk» og industrialisering mente han var ødeleggende for det han hadde kjært og nært. «Piggtråd» kommentaren var nok humoristisk ment, selv om meningen bak var klokkelklar.

Se og hør mere om «Fønhus Festival» og «byfolk burde være inngjerdet med piggtråd»  i videoen over.

Einar Asbjørnsen, Arne Erik Fønhus og sogneprest i Etnedal Marit Slettum.

Anne Nora Lekanger, Ingun Kompen, Jon Ivar Stensrud og Turid Bjørgo

Snaut 30 lydhøre fulgte foredraget.

Mikkjel Fønhus Foreningen kommer med ny utgivelse til våren av to av bøkene.

<iframe src=»https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feinarasbj%2Fposts%2Fpfbid0JVzuuYt2SGcw58L4AQ1VVnPsVdBHPqAUKUEBV31UBdc6vyDsjCvaeCaZht84kRt5l&show_text=true&width=500″ width=»500″ height=»772″ style=»border:none;overflow:hidden» scrolling=»no» frameborder=»0″ allowfullscreen=»true» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share»></iframe>

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 − nine =