Ukelønn på opptil 120 000.- som vikar.

Ukelønn på opptil 120 000.- som vikar.

Ordfører Bjørnar Buhaug (Sp) i Indre Fosen kommune, er en av mange folkevalgte som sliter med å få nok fastleger i kommunen sin. -Han har et godt forslag til løsning.

18 % av legene som utdannes ved NTNU i Trondheim reiser ut av landet etter endt legeutdanningen. Den er gratis for personer fra andre land , i flg Bjørnar Buhaug.

Han foreslår en enkel og raskt gjennomførbar løsning på legekrisen. I dag medfører den at kommuner kan betale mellom 60′ og 120 000,- i uka, for å leie inn lege som tilfredstiller språkkravet.

Snekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.embHos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.Hovli autoValdres BrønnboringTrollrock 27.-29.juli på Beitostølen.Valdres industrigulvFram ReinlagabrahamsenVaset SkiheiserSøndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.Valdresbilsebu bilValdres utleiesenterGjendeHageland GjennestadVERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.Grønolen FjellgardGrobakkenTakstkontoret ValdresKampenessporten beto
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × five =