Stortingsrepresentant Truls Vasvik (Ap) er som et «kinderegg» for Beitostølen Helsesportsenter.

Stortingsrepresentant Truls Vasvik (Ap) er som et "kinderegg" for Beitostølen Helsesportsenter.

Direktør Astrid Johanne Nyquist, hennes ansatte, brukere  og tillitsvalgte på Beitostølen Helsesportsenter fikk besøk av stortingsrepresentant Truls Vasvik (Ap) 7. mars.

 

Vasvik representerer Vestfold og er som medlem av stortingets helse- og omsorgskomité opptatt av god helse og omsorg for flest mulig i hele landet. Truls Vasvik (Ap) er også medlem av Nordisk Råd sitt Velfærdsutvalg, pluss at han som bosatt i Helgeroa («Solkysten»)  i landets største campingkommune Larvik,  også har et sterkt engasjement for turismens utfordringer og muligheter.

Fjell- og sogneprest Eli Vatn i Øystre Slidre og direktør Atle Hovi på Beitostølen Resort var også med på BHSS. De fikk også oppleve Truls Vasvik sitt engasjementet og oppriktige interesse rundt temaer som like muligheter for alle, aktivitetshjelpemidler, samhandling og tilgjengelig turisme.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + 14 =