Korkonsert, allsang og åresalg i Grendehuset.

Korkonsert, allsang og åresalg i Grendehuset.

Grendehuset ble fylt med glade toner og god stemning da Nord Aurdal Sanglag arrangerte «Grendekonsert» i Skrautvål 19. mars.

Videoer fra konserten i bunn av artikkelen.

Valdres BrønnboringVERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.Hovli autoGjendeVom KattematabrahamsenGrobakkenValdres utleiesenterFram ReinlagGrønolen FjellgardValdres industrigulvembVaset SkiheiserTakstkontoret ValdresHos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.Trollrock 27.-29.juli på Beitostølen.KampenesJVBsporten betoSnekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.ValdresbilHageland Gjennestadsebu bilSøndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.

Foruten vellydende og presis korsang (se og hør videoer under) leverte også dirigenten Marilyn Almeida glitrende gode solonummer. Arrangementet var gratis og drøyt 100 pers. storkoste seg med gode toner, allsang, kaffe, kaker og ikke minst trekningene etter åresalget.

Jon Gjesdal på piano sammen med Nils Tor Ødegård og Jan Sundal ledet allsangen.
Fullt hus

 

Flotte premier til åresalget
Foran. Rigmor Tveit Orderdalen og Else Ulstølen. Bak: Kormedlem Ingunn Warberg og leder av Nord-Aurdal Sanglag Arne Grøndahl.
Mye tall å holde styr på.
Så var det sangen om Ola.
Og her er Ola, Ola og Ola.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 3 =