Pay back time for Robert Sørlie! -Jeg har kunnet dyrke meg sjøl og lidenskapen min i alle år.

 Pay back time for Robert Sørlie! -Jeg har kunnet dyrke meg sjøl og lidenskapen min i alle år.

Ridderuka 2023 er godt i gang og antall aktiviteter deltagerne kan være med på er både variert og stort. -Et av tilbudene er sledetur med stort hundespann i høyfjellet.

Fra venstre på bildet over: Hundekjører Robert Sørlie, generalsekretær Anne-Kristine Wadahl og hundekjører og Roy Storli. 

Det som en gang startet med et enkelt skirenn for blinde og svaksynte i 1964, har nå deltagere fra flere land og med flere typer funksjonsnedsettelser.

Roy Storli og Robert Sørlie sammen med gode hjelpere i hundesportmiljøet, har i 13 år sørget for at deltagerne på Ridderuka har kunnet få oppleve hundekjøringens «magi» i området nord for Beitostølen.  -I år har vi elektronisk påmelding og totalt vil det bli kjørt ca. 100 turer med hundespannene vi disponerer, forteller Roy Storli.

Generalsekretær i Ridderrennet Anne-Kristin Wadahl, omkranset av engasjerte og dyktige hundefolk under Ridderuka 2023. Fra venstre: Terje Didrichson, Ylva Fjestad, Håvard Dille, Elin Pedersen, Tormod Svendsen, Ingvild Gabrielsen, Roy Storli og Robert Sørli. Foto: Roy Myrland/www.Langsveien.no

Hundekjørerlegenden Robert Sørli kom direkte fra Finnmarksløpet ned til Garli ved Beitostølen for å kunne være med på Ridderuka i år også. -For en som meg, som har kunnet dyrke meg sjøl og lidenskapen min i alle år, er det veldig stort å kunne få være med å bidra med litt av det jeg kan. At andre, som ikke har mulighet til å kjøre hund selv, kan få oppleve hunde- og naturgleden fra sleden, gir meg noen av de fineste følelsene og opplevelsene jeg har hatt som hundekjører, forteller han til nettavisa langsveien.no.

Generalsekretær Anne-Kristin Wadahl i Foreningen Ridderrennet setter stor pris på det ildsjelene driver med på Garli. -Antall påmeldte deltagere til hundekjøringen har aldri vært større, og selvfølgelig er nok noe av trekkplasteret at noen av landets aller dyktigste hundefolk er «sjåfører», avslutter hun praten før neste pulje skal ut på hundesledetur bak et stort hundespann i ville vakre Valdres.

Roy Storli sine foto følger:

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven + 16 =