Fra dugnadsheltene sin innsats på Valdres Skimaraton.

Fra dugnadsheltene sin innsats på Valdres Skimaraton.

Valdres Skimaraton er et stort dugnadsløft som engasjerer både fastboende og deltidsbeboere.

Trollrock 27.-29.juli på Beitostølen.Takstkontoret ValdresGrønolen FjellgardVERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.Vaset SkiheiserValdres BrønnboringValdres utleiesenterGrobakkensebu bilSøndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.Fram ReinlagGjendeembKampenesValdres industrigulvabrahamsenValdresbilsporten betoSnekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.Hageland GjennestadHovli autoHos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.

 Bildet over: På det 67 km lange skirennet var det syv matstasjoner i tillegg til én ved mål på Aurdal åsen. På bildet over ser vi Anne Marie Strand og Randi Haugli som holdt stemningen oppe både på Skardåsen matstasjon og på «after-matsasjon-partyet» litt senere på dagen. Foto Haldor Berger.

Flere bilder finnes nederst i artikkelen.

Under den litt strabasiøse skituren i snø og vind 25. mars, mellom Beitostølen og Aurdalsåsen, ble de over 400 skiløperne servert både mat og drikke på matstasjonene. I tillegg til å bemanne matstasjonene sørget dugnadsfolket for å holde løypetraseen åpen og holdt orden på start og målgang i uværet. Øivind Langseth var speaker på Aurdalsåsen, mens Martin Sæbu, Øyvind Skattebu og Ola Steinsli var tidtakere som under tidligere renn.

 

På Sælsstølen var det Torhild Fodnesbergene, Grete Jorun Engen, Rigmor Orderdalen Tveit, Aud Marie Aamodt og fotograf Guro Engen som sørget for mat og drikke til heltene. Det var også topp stemning og godt humør til tross for det «bustete» været.

Arrangørene av Valdres Skimaraton er Skrautvål IL, Leirin Skiløyper og Aurdal og Kruk Løypelag, med Oddvin Bakkene som rennleder.

Vinner i kvinneklassen i uværet ble Andrea Hovstein Kruken fra Leksvik IL, og i herreklassen var det Jon Rolf Skamo Hope fra Hyen IL som var raskest under de meget krevende forholdene.

Alle resultater her. Alle resultater her.

Valdres utleiesenterKampenessporten betoHovli autoFram ReinlagValdres BrønnboringabrahamsenHos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.Søndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.VERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.Vaset SkiheiserSnekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.ValdresbilGjendesebu bilTrollrock 27.-29.juli på Beitostølen.Valdres industrigulvTakstkontoret ValdresGrobakkenembHageland GjennestadGrønolen Fjellgard

 

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three + 1 =