Ambulanse i Garasjin.

Ambulanse i Garasjin.

Valdres Gatebils lokale Garasjin i Aurdal er det perfekte stedet for unge og eldre bil og motorinteresserte mekanikere å samles.

Torsdag 14. april var Valdres ambulansetjeneste på besøk til Garasjin under verkstedkvelden, og det ble en spennende og lærerik opplevelse for alle involverte.

Marianne Bergli og Richard Hansson tok med seg en av Valdres Ambulansetjenestes fire biler til Garasjin, og de unge mekanikerne var begeistret over å utforske hva som var inni. Faktisk resulterte deres begeistring i ny rekord på ti personer inne i ambulansen. Richard Hansson fortalte om de unge mekanikeres entusiasme for ambulansen og deres iver etter å lære mer om dens egenskaper og funksjonalitet.

I løpet av verkstedkvelden ga Valdres ambulansetjeneste instruksjon om førstehjelp, bruk av verneutstyr, HLR (hjerte-lunge redning), bruk av hjertestarter, og hvordan du skyller øynene. Marianne Bergli forklarte hvor viktig det er for unge mekanikere å forstå førstehjelp og sikkerhetsprosedyrer når de jobber med biler. Hun understreket også viktigheten av å bruke verneutstyr, som hansker og briller, for å unngå skader mens hun arbeider med verktøy og utstyr.Samlet sett ble verkstedkvelden på Garasjin med Valdres Ambulansetjeneste en enorm suksess. De unge mekanikerne dro igjen med en nyvunnet forståelse av førstehjelp og sikkerhetsprosedyrer, samt en større forståelse for det kritiske arbeidet som ambulansetjenesten yter i deres lokalsamfunn.

Kim André J. Lunde sitter fastspennt og stødig i ambulansestolen.
Det er mange som bidrar og setter pris på den store jobben ildsjelene i Valdres Gatebil gjør for fellesskapet.
Navnene på alle mekanikerene ble det ikke tid til, men foran sitter fra venstre: Kjell Boevink, Roniar Mohamad og Kim André J. Lunde.
Kjell Boevink, Oliver Waller Presteseter og Hauk Håvard Myrvold stortives alle i Valdres Gatebil og miljøet rundt Garasjin.

Foto: Kjell Boervink/Valdres Gatebil og Roy Myrland

Tekst: Roy Myrland

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 + seven =