Valdres Folkehøgskole – Vidunderlig dag for elevene

Valdres Folkehøgskole - Vidunderlig dag for elevene

Valdres Folkehøgskole er uten tvil et fantastisk sted for friluftsentusiaster.

Videointervju med elevene Andrea Tomic fra Øygarden og Johan Sebastian Remmen fra Drammen i bunn av artikkelen.

Denne uken har vært spesielt for folkehøyskoleelevene som har fått smakebiter av hva de andre linjene på skolen har vært med siden i fjor høst. Elleve har deltatt på en rekke aktiviteter, inkludert fridykk i Solund, toppturer i både Jotunheimen og på Sognefjellet, paintball og alpint i Hemsedal.

En av mix-gruppene ble ledet av Marte Myskja (bildet over), læreren på linjen eksotisk friluftsliv. Hun tok med elevene til Valdresflye i fint vær, men dessverre var det for lite vind for kiterne. Likevel har gruppen kost seg med god gammeldags skileik i solsteiken.

 

Valdres Folkehøgskole  tilbyr et spennende utvalg av linjer innen idrett, friluftsliv og ekstremsport. I tillegg finnes det også en linje for elever med psykiske/fysiske funksjonsnedsettelser. Hvis du vil lære mer om skolen, kan du sjekke ut skolens hjemmeside.

Det er nettavisa Langsveien.no som produserte videointervjuet med elevene Andrea Tomic fra Øygarden og Johan Sebastian Remmen fra Drammen.

 

qrf
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 3 =