Dugnad på de snøfrie flekkene.

Dugnad på de snøfrie flekkene.

Snøen ligger fortsatt flere steder og isen har heller ikke gått på Sebufjorden, men dugnad ble det likevel i Skrautvål kyrkje 11. mai.

Tormod Kjærstad og konfirmant Eirik Kjærstad Tronsplass sørget for at det var fritt for lauv og gammelt gress ved kirketrappa.
Grethe Jorunn Engen og leder i soknerådet Håvard Meisdalshagen, hadde full kontroll på ting som måtte sees over og ordnes denne våren ved og i Skrautvål kyrkje. De to var samstemte i at de ikke fikk gått over alt, da snøen fortsatt ligger flekkvis rundt kirka, men var kjempefornøyde med på oppmøte og innsats.

 

Verdens beste damer med drill! -Leslie Quesada Thon, Marit Trøen og Anne Sørmoen var enige og vel forlikte om hvordan gjerdespøen skulle håndteres. Til. info. Det er årets konfirmanter som har malt alt treverket.

Fire av de 8 konfirmantene som skal konfirmeres i Skrautvål kyrkje søndag 28. mai. Fra venstre: Malin Quezada Thon, Camilla Sørmoen, Erik Kjærstad Tronsplass og Gjermund Hagebråthen.
Nytt gjerde mot Skrautvålsvegen. Rolf Rogstad er best med drill, Jon Gladheim er stødig  sagfører, Gustav Berger er håndlanger av beste sort og
Gjerdespøl blir til gjerde i løpet kort tid når fagfolket driver på
-Noe både kan og bør mannfolk brukes til, sier Bodil Ulstølen som satte stor pris på Håvard Meisdalshages «bøtte-holder-innsats» til vinduspussen.
Susanne Rosenlund Kleiven, Bjarne Roselund Kleiven, Morten Lyseng, Martin Myrland Skrautvol, Ove Hennum og Tor Bratvold hadde en trivelig dugnad i vårkvelden.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 2 =