Endelig ble mai både skjønn og mild.

Endelig ble mai både skjønn og mild.

De er noe med den følelsen når sola skinner og varmen kommer oppover dalen. Når det så i tillegg er fredag og helgefreden kommer krypende er det godt å leve for både folk og dyr. Bildene under er fra fredag 12. mai i Valdres:

På bildet over er Trond Vidar Østgård med det som muligens er Valdres sin feteste motorsykkel. Harleyen hans har stiv ramme og en lyd som absolutt ikke skjemmer navnet og etter endt uke planlegges det rundtur om Lillehammer og Gudbrandsdalen, før mann og motorsykkel skal «sveve» over Flyet hjem igjen. Men først ble det tid til en fredagsprat med Kai Morten på Valdres Lasetebilservice der.

Bjørn Ivar Gunhildgard parkerte litt tidligere denne fredagen etter en rundtur i Valdres med lass. Litt prat om el lastebiler og Bjørn Ivar sitt besøk i EU parlamentet tidligere i år ble det også tid til, før lastebilkusken tok fortjent helg.
Hagearbeidet går sin gang der snøen er borte, men isen liger fortsatt på fjorden og vann selv om det tærer på i Sebufjorden også. For den som følger litt med slippes det mye vann nedover Begna, slik at det blir plass til de store vannmassene som nå kommer fra åser og fjell.
Vidunderlige timer for kje og mødre i sola der graset allerede begynner å få litt farge.
Så var det litt mer om Harley Davidsson sykkelen. Den er dempet på forgaffelen.
Belte flytter krafta fra motoren til gearkassa.

Og det er belte som driver bakhjulet. Sånn for ordens skyld så koster et dekk ca 5 000,- og felgen 25000,-.

Disse dekken sitter godt på asfalten, og klaringen til skjermen er akkurat nok. ca 2 cm.
Speedometeret på motorsykkelen er digitalt og sitter ved siden av bensintanken.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 + 6 =