De utfører sonarsøket i Leirin

De utfører sonarsøket i Leirin

SISTE:

Det er Birger Tvedt og Taale Bryhni (bildet over) i søkerfirmaet UVE A/S fra Kristiansand som utfører søker i Storfjorden og kartlegger den i nord sør retning. Sonarsøket etter den savnede 41 åringen i Leirin har ikke gitt resultat så langt (kl. 14.00 1. juni. De to forteller til nettavisa Langsveien.no at det er litt utfrdringer med vind/bølger og siv i søkeområdet, og at de fortsetter søket videre utover dagen.

Innsatsleder Kristian Solemsli i politiet Valdres (til venstre) fortalte at det vurderes fortløpende om sonarsøket skal forlenges om det ikke gjøres funn i dag. Både beredskapsleder Ivar Svensson (til høyre) i Nord Arudal Brannvesen og Krisitian Solemsli  fugte sonar søket fra land og bidrar med sin lokalkunnskap til sonaroperatørene i pausen.
De lokale bidrar med sin lokalkunnskap til sonaroperatørene i pausen.

Nord Aurdal Brannvesen har for dagene framover planlagt videre leting med dykkere om det ikke gjøres funn med sonaren.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 3 =