Hvor finner jeg en hjertestarter?

Hvor finner jeg en hjertestarter?

Nå er det blitt veldig vanlig å ha en hjertestarter i bedrifter, treningssentre, butikker, hoteller, apotek og det er til og med mange som har hjertestarter privat. Ved hjelp av det offentlige Hjertestarterregisteret 113.no kan vi se hvor mange av disse hjertestarterne er plassert. Du finner kartet på www.113.no/hjertestarterregisteret og i applikasjonen til Stiftelsen Norsk luftambulanse Hjelp113

Gjør deg kjent

Du kan gjøre deg kjent i ditt nærområde ved å se i kartet på 113.no eller i appen Hjelp113. Den viktigste funksjonen for Hjertestarterregisteret er at de kan se hjertestarteren i kartet på 113-sentralen. Hvis det er flere til stede ved en hjertestans enn de som må utføre HLR kan sykepleieren på 113 be noen om å hente hjertestarteren.

Ikke alle er synlige

Derfor er det viktig at vi viser at vi har en hjertestarter. Mange av LHL-avdelingene har hjertestarter i sine lokaler, men det er ikke så mange som er registrert og synlig for 113.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight − three =