Jada! -Her blir det party.

Jada! -Her blir det party.
Heggenes i Øystre Slidre er et trivelig sted for både unge og voksne med butikker, helsetun servicefunksjoner og friområdet Fagerstrand. Der er det stupetårn, volleyballbane, trampoline, grillplass og det som trengs for leik og moro en sommerdag.
Butikkene og helsetunet i Heggenes feirer at sommeren er kommet og sola skinner 10 juni mellom kl 10.00 og 15.00. Det blir gode tilbud og minst ca. 15 «kremara» med «butikken i fanget» (boder) står fra parkeringsplassen til COOP og opp til Valdres-keramikken.
Underholdning på markedsdagen blir det også forteller Ann Hilde Skaar Dal og Monja Dalen som er primus motorer for moroa.
-Toradermusikk, seniordans i fin takt og lettbeint swing dansing på plattingen til Krambua er noe av det som skjer, forteller de  to «blomsterpikene» i Krambua, som ønsker både kjente og ukjente fra fjern og nær velkommen til sommerens store folkefest i Heggenes.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

thirteen + 10 =