-Godt dømt og lykke til videre.

-Godt dømt og lykke til videre.

Fra G 11 kampen mellom Øystre Slidre/Rogne og FK Vang 21. juni på Tveit Stadion.

Even Sandsengen Neshagen (bildt over) er ikke bare en dyktig fotballspiller, men også et forbilde for mange unge mennesker. Han er kjent for å være en god lagkamerat for spillere i alle aldre og blir verdsatt for sitt talent og dedikasjon. I tillegg har han klare mål med fotballen, som man kan se og høre om i videontervjuet i bunn av artikkelen.

Kampen mellom Øystre Slidre/Rogne og FK Vang sine 11 åringer var preget av høy intensitet og entusiasme fra begge lag. Even, som var dommer for kampen, gjorde en god jobb med å holde kontrollen over både mål og spill. Han viste seg å være en autoritativ dommer som tok raske og riktige beslutninger.

Det var en kamp med full fart og mange mål. FK Vang viste seg å være et sterkt lag i angrep, og de utnyttet effektivt sjansene de fikk. Øystre Slidre/Rogne gjorde også en god innsats, men de klarte ikke å matche FK Vangs offensive kraft.

Even Sandsengen Neshagen bidro til en vellykket kamp ved å være en dyktig dommer og holdt styringen på både mål og spill. Hans engasjement og talent for fotball er tydelig, og han er en inspirasjon for mange unge spillere. Både jevnaldrende og eldre spillere ser opp til ham som en god lagkamerat og et forbilde.

Resultatet på Tveit Stadion endte med seier for FK Vang, 8-1 (4-1).

Eivind Ellingbø er trener for G11 laget til FK Vang. Han passer også på at skuddfoten til de unge og lovende har ordentlig snørte sko.
Ingrid Asheim Hennum er lagleder og Rune Wangensteen fotballpappa med «lokal linjedommertilatelse» for 11 åringen.
Kristin Fystro (til venstre) er trener for det samspilte og ivrige laget til Øystre Slidre IL/Rogne IL. Hun og Rannveig Hovi holdt humøret oppe og ledet de unge å en positiv og fin måte gjennom kampen. Litt trøst og gode ord fikk de unge også når taklingene var i det hardeste laget og en hvil måtte til på sidelinja.

 

Nydelig stadion i Vang i Valdres.

Videointervju med Even Sandsengen Nyhagen er at dommergjerningen var gjort i G11 kampen.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × 5 =