Trollrock på Beitostølen. -Festivalsjefen presenterer og gleder seg til.

Trollrock på Beitostølen. -Festivalsjefen presenterer og gleder seg til.

Trollrock 2023 arrangeres 27.-29. juli på Beitostølen Skistadion.

 

Det blir igjen folkefest når Trollrock arrangeres fra 27. til 29. juli på Beitostølen Skistadion. Det er en spesiell anledning i år, da det er den 10. gangen at frivilligheten og dugnadsånden i Trollrockfamilien (dugnadsfolket red.anm.) bidrar til å skape magiske øyeblikk for festivalgjengerne.

Festivalsjef Trond Rogne forteller litt om programmet og hva han gleder seg spesielt til å oppleve i videoen under. Programmet for Trollrock 2023 er tilgjengelig på festivalens nettside, og det er fremdeles muligheter for å sikre seg billetter til denne musikkfesten.https://www.trollrock.no/program

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × four =