Trollrock på Beitostølen: Klare for en musikkopplevelse i fjellheimen!

Trollrock på Beitostølen: Klare for en musikkopplevelse i fjellheimen!

 

  1. juli nærmer seg med stormskritt, og på Beitostølen Skistadion er alt i rute til folkefesten. Trollrock-festivalen, som arrangeres 27.-29. juli, er i ferd med å bli rigget til av festivalsjef Trond Rogne og hans ca 150 trofaste hjelpere i Trollrockfamilien. De drøyt 150 frivillige i Trollrockfamilien, sørger for at alt er klart til dørene åpnes for festivalgjestene på torsdag.

Bildet over: Noen av den store Trollrockfamilien er allerede på plass på Beitostølen: Ronny Bondelie, Monika Motrøen, Stian Larsen, Nikolai Ranum, Per Steen-Hansen, Ronny Børhaug, Ole Anners Wangensteen, Hugo Ferreira, Tonje Marie Tørnby, Raymond Andreassen, Trond Rogne

Stian Larsen (bildet over), en av de gode hjelperne fra Gjøvik, er ivrig med på å bidra til at årets festival blir en uforglemmelig opplevelse for de besøkende. Blant nyhetene i år er tilbudet om «glamping» telt til utleie, som gir festivalgjengerne muligheten til å oppleve festivalstemningen uten å gi avkall på komfort. Det er fremdeles ledige telt til de som ønsker å overnatte på stadion, og med værmelding som lover  fint  vær under festivalen, ser det ut til å bli en fantastisk opplevelse.

Festivalsjef Trond Rogne lover at årets Trollrock vil by på finvær og flotte artister, som sammen vil skape en musikkopplevelse av beste sort. Med programmet fullspekket med noen av landets aller dyktigste artister er det noe for enhver musikksmak.

Trollrock har etablert seg som en kjær festival i hjertet av den norske fjellheimen, og årets arrangement er intet unntak. Med entusiastiske frivillige og dedikerte arrangører er alle klare for å ønske festivalgjengerne velkommen til tre uforglemmelige dager på Beitostølen Skistadion.

For de som ennå ikke har sikret seg billett, er det fortsatt mulighet til å delta på denne unike festivalopplevelsen. Med god musikk, flotte omgivelser og en hjertevarmende atmosfære, er Trollrock på Beitostølen en festival som har noe spesielt å tilby sine gjester.

Programmet for Trollrock er tilgjengelig på deres nettside https://www.trollrock.no/program, og det er bare å glede seg til tre dager med fantastisk musikk og gode minner i fjellene på Beitostølen.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 + five =