Unik fjellkar og hotellvert

Tor Erik Grønolen, fjellguide, Jotunheimen, Valdres Grønolen Fjellgård.

I den idylliske Beito bygda, omgitt av majestetiske fjell og vakre naturlandskap, finner man et lite og veldrevet familiehotell som skiller seg ut blant de mange destinasjonene i Norge. Grønolen Fjellgård, drevet av brødrene Øyvind og Tor Erik Grønolen, sammen med deres familie, er et ekte perle blant fjellene i Valdres.

Hos Grønolen Fjellgård blir gjestene tatt imot med en hjertelig velkomst, og brødrene og deres team sørger for at oppholdet blir uforglemmelig. Øyvind, som er kjent for sine kulinariske ferdigheter, tryller frem fantastisk velsmakende og lekre måltider, som gjør at gjestene virkelig kan nyte smaken av Valdres.

Tor Erik Grønolen (bildet over), en av Jotunheimens aller sprekeste og erfarne vandrere. Han har en unik lidenskap for fjellet og deler gledelig sin kjærlighet for naturen med gjestene. Daglige turer blir tilbudt for gjestene, og de som blir med ham på tur, er sikret uforglemmelige opplevelser og minner fra Valdres og fjellene.

En av de mest spektakulære aktivitetene som tilbys av fjellgården er Via Ferrata på Synshorn. Denne «via jernveien» er en klatrerute som fører deg opp til toppen av Synshorn ved Bygdin. Her kan man utfordre seg selv på et trygt vis, med hjelp av sikringsutstyr og erfarne guider. Grønolen Fjellgårds yngre generasjon er også involvert i å veilede besøkende fra både nær og fjern, uansett alder, opp denne fantastiske fjellveien.

Grønolen Fjellgård
Grønolen Fjellgård

Å besøke Grønolen Fjellgård er mer enn bare en vanlig hotellopplevelse. Det er en mulighet til å fordype seg i Valdres’ natur, kultur og gjestfrihet på sitt aller beste. Familien Grønolen har skapt et unikt sted hvor gjester kan føle seg hjemme, samtidig som de får oppleve den vakre norske naturen og utfordre seg selv på fjellvandring og klatring.

Så hvis du er på utkikk etter det ideelle feriestedet hvor du kan nyte de vakre omgivelsene, bli servert de mest utsøkte måltider, og samtidig få muligheten til å utforske fjellene med erfarne og lidenskapelige guider, er Grønolen Fjellgård stedet å besøke. Bli med Øyvind, Tor Erik og deres familie på en minneverdig reise til Valdres’ naturskjønne skjønnhet, matkultur og opplev fjellet på en helt ny måte.

 

Om du vil støtte Langsveien.no sitt lokale engasjement og ønsker å lese flere slike artikler, sier vi TUSEN TAKK for en abonnent til. Klikk her

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × two =