-Nå kosær vi vårs.

Anita Sørensen og Svein Bredesen Stavern Sjektekanalen sensommer Foto Rooy Myrland

Selv om sommeren sakte nærmer seg slutten og regnværet fortsetter, klarer en gul skive å skinne gjennom skydekket på himmelen innimellom.

Anita Sørensen og Svein Bredesen (bildet over) tok seg en take-away middag og nøt den utendørs i ettermiddagssolen ved Sjektekanalen. Selvfølgelig fikk også firbeinte «Togo» noen smakfulle godbiter. -Nå kosær vi vårs, så Anita Sørensen som mer enn gjerne sier ja takk når Svein byr på å spise middagen ute.

Sjektekanalen er berømt for sine velpleide trebåter, som er en fryd for øyet. Flere av eierne har utviklet det som de humoristisk kaller «skrapesyke» – en uimotståelig lidenskap for å eie den mest originale og skinnende båten i byen.


Gjestehavnen begynner å tømmes, og snart vil høststormene gjøre det utrivelig for båter å ligge her. Men før det skjer, venter flere glade og late kvelder for skipperne og passasjerene som legger til kai her.

https://www.valdresmeieriet.no/

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × one =