Det går fint etter «Hans».

Det går fint etter "Hans".

Reperasjonsarbeidet er godt i gang og gjestene stortrives som vanlig på Scandic Fagernes, Til tross for utfordringene da flomvannet fra Standefjorden i Fagernes truet, sto personalet og direktør Caroline Aaberg Løkken på Scandic Valdres opp mot naturkreftene. Motak av alle evakuerte i Valdres ble håndtert effektivt mens flomvannet sivet inn i hotellets underetasje. Den dedikerte gruppen ved hotellet sørget for trygghet og kontinuitet for evakuerte gjester samtidig som driften forble ubrutt. Nå er reparasjonsarbeidet i gang og hotellet har ikke hatt tap av bookinger eller avlysninger, takket være en besluttsom innsats. Direktør Caroline Aaberg Løkkens håper og planlegger for at reparasjonsarbeidet er avsluttet innen 1. november.

Se hvordan vannet stod 10. august foran hotellet i videoen her

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 − seventeen =