Valget i Nord-Aurdal kommune lignet mer på et personvalg enn et partivalg.

Valget i Nord-Aurdal kommune lignet mer på et personvalg enn et partivalg.

Valget i Nord-Aurdal kommune kan oppsummeres som en spennende konkurranse med ordfører Knut Arne Fjelltun (Sp) som «seierherre» med et imponerende 534 personstemmer. Samtidig var det en tett kamp mellom Frp og Høyre, der Frp til slutt sikret sitt tredje mandat med 2 stemmers overvekt. Valgdeltakelsen viser at lokaldemokratiet er sterkt i denne kommunen, og at innbyggerne er aktive deltakere i samfunnet sitt. (Alle detaljer ang det ny kommunestyret i bunn av artikkelen)

Valgstyret ferdigstilte sitt arbeid med de 2 876 avgitte stemmene 12. september. Da var alle stemmer talt opp, og personstemmene til hvert enkelt parti ble registrert, noe som gjorde kommunestyrerepresentantene klare for sine oppgaver. Heldigvis var det kun 6-7 stemmer som ble forkastet, ifølge valgansvarlig  Marlyn Solhaug Bergeid(bildet over), som  kunne meddele et vellykket valgforløp.

Klikk her og abonner gjerne på Langsveien.no. Det koster kun kr. 1.- pr. dag.

På bildet ser vi Tor Erling Sætre (til venstre) fra Frp som gratulerer ordfører Knut Arne Fjelltun med et formidabelt tillitsvotum fra velgerne. Fjelltun hadde all grunn til å smile bredt, da han mottok hele 534 personstemmer,pluss  imponerende 82 slenger fra andre partier.

Frp i Nord-Aurdal sikret sitt tredje mandat med kun 2 stemmers overvekt sammenlignet med Høyre. Tor Erling Sætre, med sine 77 personstemmer, spilte en viktig rolle i denne seieren.

Klikk her og abonner gjerne på Langsveien.no. Det koster kun kr. 1.- pr. dag.

På bildene under vises partiet og antall medlemmer i kommunestyret i blått. Valglisten med personstemmer og slengere til høyre på bildene.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty + four =