«Skate for life». -Gapaskat8 på Tingvang

"Skate for life". -Gapaskat8 på Tingvang

Ungdommens kulturhus Gapahuken på Tingvang i Øystre Slidre kommune er et «hjerte» for aktiviteter og samling for ungdom fra flere kommuner i Valdres. Denne pulserende kulturdestinasjonen leverte fellesskap og glede lørdag 9. september med en adrenalinfylt begivenhet – Gapask8. Skaterne Anne Elisabeth Roos og Soffia Maria Robøle var på plass sammen med ca 20 andre lokale helter på brett med fire hjul. Landslagskatere var også tilstede for å vise frem sine imponerende triks og ferdigheter i Betongen.

Men, det var ikke bare skating som sto på programmet; arrangementet inkluderte også lokale rockeband som satte tonen for dagen. Daglig leder Andreas K. Johansen i Gapahuken deler sin entusiasme og innsikt i denne uforglemmelige dagen i innslaget nedenfor. Gapask8 ble nok en gang beviset på Gapahuken som et viktig samlingssted for kreativitet, energi og ungdomskultur i Valdres-regionen.

Fra åpningen av Betongen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 − two =