Langs veien  –  i sommerantrekk i oktober.

Langs veien  -  i sommerantrekk i oktober.

Jeg hadde sett han utover i august og september i shorts og t-skjorte. Nå var det midt i oktober, klokka hadde akkurat bikket åtte på mandagsmorgenen, termometeret på bilen viste minus 3 grader, morgenlyset var i ferd med å gjøre natt til dag og mens andre vurderte dunjakke mot morgenkulden, sto han der – fremdeles i shorts og t-skjorte.

  • «Nei, jeg fryser ikke, ellers hadde jeg jo kledd på meg mer, jeg går sånn om vinteren også.» 13-åringen Even Andre Fossberg Ringstad, står på busslomma ved Eriksen-saga i Øystre Slidre, rett ovenfor der han bor og smiler mens han forklarer. «Jeg går sånn nesten hele året !»

Tilbake i den varme bilen kan jeg ikke annet enn å riste litt på hodet, hver sin lyst – og takk for at vi er forskjellige vi som ferdes langs veien.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four + nine =