En flott demonstrasjon av hva ungdomsfotball handler om

Videointervjuet med spillerne Olav Moe Machava, Mathias Berntzen Bakken, Bjørn Blegen Løvald og lagkaptein Sander Svartdal Andersen i bunn av artikkelen.

På en litt «skarp» og stjerneklar høstkveld på Runar Stadion i «Hvalfangerbyen», sto det en spennende fotballkamp mellom Runar IL og Nesjar IF sine Gutter 14 lag 17. oktober.

Bildet over: Videointervjuet med spillerne Olav Moe Machava, Mathias Berntzen Bakken, Bjørn Blegen Løvald og lagkaptein Sander Svartdal Andersen i bunn av artikkelen.

Kampen var jevn og underholdende fra start til slutt. Begge lagene viste imponerende ferdigheter, og det ble en ekte fotballbatalje. Spillerne løp iherdig på banen, taklet med styrke, scoret flotte mål, og viste et imponerende samhold og lagspill. Et par-tre kort ble det delt ut også, så det var ikke bare lek og moro på kunstgresset.

Runar IL er et breddeidrettslag i Sandefjord med en rik idrettshistorie både sommer og vinter. De møtte Nesjar IF sine unge og lovende fotballspillere, som hadde tatt en kort kjøretur fra «Solkysten» ved Nevlunghavn og Helgeroa for å delta i kampen.

Da dommer Faiz Maola Feza (Store Bergan IL) blåste to ganger i fløyta til slutt var det Sandefjordsguttene fra Runar IL som trakk det lengste strået med sine to scoringer mot Nesjar IF sitt ene. Dermed sikret de seg tre verdifulle poeng, og det hjelper dem med å beholde 3. plassen i serien.

Denne kampen var en flott demonstrasjon av hva ungdomsfotball handler om – lidenskap, innsats, samhold og imponerende ferdigheter. Det er flere som allerede gleder seg til å se hva disse talentfulle spillerne vil oppnå i fremtiden.

Nesjar IF G14 2023: Foran fra venstre: Jakob Christoffersen, Bjørn Blegen- Løvall, Max Gudem, Mathias Bakken, Christopher Anvik, Kim Robert Alviniussen, Henrik Johansen Bakre rad: Marius Berven, Erik Brendsrud, Sander Andersen, Olaf Moe Machava, Henrik B Vasvik, Ludvik Jacobsen Corneliussen, Mathias Wollertsen, Vetle Haugene, trener Roger Sten Andersen
Nesjar IF G14 2023: Foran fra venstre: Jakob Christoffersen, Bjørn Blegen- Løvall, Max Gudem, Mathias Bakken, Christopher Anvik, Kim Robert Alviniussen, Henrik Johansen Bakre rad: Marius Berven, Erik Brendsrud, Sander Andersen, Olaf Moe Machava, Henrik B Vasvik, Ludvik Jacobsen Corneliussen, Mathias Wollertsen, Vetle Haugene, trener Roger Sten Andersen
Runar IL sitt G14 2. lag: 1 Benas Gudelis 2 Kim Alexander Hatlem 13 Phillip Karlsen 29 Mathias Bjanger Nilsen 4 Markus Østenstad 19 Brage André Wold Hanssen 20 Sverre Hansen Rolstad 41 Johannes Vilberg Weidemann 74 Filip Gregersen 14 Lukas Henriksen Larsen 19 Amine Daniel Aregawi 72 Lucas Lorang Strømmen-Børud
Fotballsupportere av beste merke. Fra venstre:Renate Jakobsen, Cato Haugene, Rune Christoffersen, Joakim W Løken, Heidi Johansen, Dag Arild Bakken
Fotballsupportere av beste merke. Fra høyre: Renate Jakobsen, Cato Haugene, Rune Christoffersen, Joakim W Løken, Heidi Johansen, Dag Arild Bakken
Olaf var blid og fornøyd etter kampen. Selv om tapet var litt surt gav han mamma Mona fortjent oppmerksomhet for at hun holdt ut i høstkvelden.

Videointervju spillerne Olav Moe Machava, Mathias Berntzen Bakken, Bjørn Blegen Løvald og lagkaptein Sander Svartdal Andersen.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × 4 =