De har frihet i innredede varebiler.

De har frihet i innredede varebiler.

Frihet og komfort med «stealth camping» i selvbygde varebiler.

Videoinervju i bunn av artikkelen.

Ominnredede små eller store  varebiler, ofte med lave innredningskostnader (mange gode og gratis ideer på Youtube), gir en unik mulighet til å oppleve frihet langs veien på en helt ny måte.

Abonner gjerne for å lese alle artikler. Kr. 1,- pr. dag.

Inger Lassen og Lillian Karin Seljen (bildet over) er i sin beste alder og har valgt å leve vanlife-livet og bo «stealth» i hver sin innredede varebil. -Denne livsstilen kan virke uvant for mange, men gir en utrolig frihet til å utforske verden uten begrensninger, forteller de.

Å bo «stealth» i en ombygd bil handler om å ha det komfortabelt samtidig som man har muligheten til å stoppe og overnatte hvor en vill. Det beste med denne livsstilen er at man kan nyte naturen og oppleve nye steder uten å etterlate seg spore eller forstyrre omgivelsene unødvendig.

Selvbygde campevans gir mulighet til å tilpasse kjøretøyet etter egne behov og preferanser. Kari og Bente har innredet sine varebiler på en måte som gjør at de har alt de trenger for å leve komfortabelt underveis. Fra senger og kjøkkenfasiliteter til oppbevaringsplass og sitteplass, alt er nøye planlagt for å maksimere både plass og funksjonalitet. «Stealth» camping handler om å være usynlig og anonym i sitt boende. Dette betyr at man kan parkere og overnatte på steder hvor det ellers ikke er vanlig å campe. Inger og Lillian Karin har mestret kunsten å finne skjulte perler og steder som gir dem en unik opplevelse av frihet og nærhet til natur og i byer både her i Norge og utlandet.

Å leve vanlivet handler om å bryte med tradisjonelle ferie/boformer og finne sin egen vei. Det er en livsstil som gir mulighet til å være spontan, utforske nye områder og møte mennesker med ulike bakgrunner og historier.

Inger og Lillian Karin er beviset på at det er mulig å leve et liv uten begrensning, og at veien til frihet kan være så enkel som å ta rattet i egne hender og utforske verden på egne vilkår.

  1. Klikk på logoen under for å komme til gruppen på Facedbook https://youtu.be/NwOVEdKSRFw

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 + two =