Den gule Lada’n til Lars til topps!

Den gule Lada'n til Lars til topps!

Lars Isachsen Jemterud (bildet over) fra Valdres Gatebil ble den stolte vinneren av den gjeve premien for sin gule Lada under Oslo Motorshow 2023 på Lillestrøm.

Valdres Gatebil sin fotoserie i bunn av artikkelen.

Dette arrangementet, som trakk motor-entusiaster fra fjern og nær, ga Valdres Gatebil en fantastisk mulighet til å representere Valdres på sitt aller beste.

I løpet av helgen var det en spennende konkurranse hvor arrangørene skulle kåre den fineste bilen i hver enkelt hall. Det var ingen enkel oppgave, med tanke på den imponerende samlingen av biler som var utstilt. Likevel, da øyeblikket kom for å dele ut premien, var det den gule Lada’en til Lars Isachsen Jemterud som fikk den fineste.

Lars har vært en sentral person og en drivkraft bak Valdres Gatebil, og hans dedikasjon til klubben har vært utvilsom. Ikke bare har han brukt utallige timer på å forbedre og vedlikeholde sin gule Lada, men han har også deltatt i utallige turer og kortesjer i vakre Valdres-dalføret. Denne premien er en anerkjennelse av hans innsats og dedikasjon til bilkulturen i Valdres.

Valdres Gatebil har vist seg som en viktig representant for Valdres-området under Oslo Motorshow 2023, og de har vunnet en velfortjent anerkjennelse. Vi gratulerer Lars Isachsen Jemterud og hans gule Lada med førsteplassen, og vi ønsker Valdres Gatebil lykke til med alle sine kommende prosjekter som de jobber med i klubbhuset i Aurdal.

Etter arrangementet har Valdres Gatebil delt sine tanker på hjemmesiden sin, og det er tydelig at stoltheten over å ha deltatt og vunnet premien for den fineste bilen i hallen er stor. Dette er nok et bevis på engasjementet og dedikasjonen til denne dynamiske bilklubben i Valdres, og det lover godt for fremtidige prestasjoner og arrangementer.

Vi ser frem til å følge Valdres Gatebil i deres spennende reise videre, og gratulerer dem nok en gang med denne imponerende seieren under Oslo Motorshow 2023.

Foto og tekst: Valdres Gatebil og Roy Myrland

Ferdig lastet opp og på veit til Oslo Motorshow 2023. Fra venstre Lars Isachsen Jemterud, William Scott og Micha Marshall

Følg gjerne Valdres Gatebil sin Facebookside. De skrev dette referatet fra Oslo Motorshow 2023.

🚗🌟 Endelig landet etter en fantastisk opplevelse på Oslo Motor Show 2023!
Vi er fremdeles litt stive i knærne, men utrolig glade etter den fantastiske helgen vi nettopp har kommet hjem fra! Valdres Gatebil var igjen på tur med egen stand. 😃
🔧 Det mest spennende av alt var at vi fikk muligheten til å spre budskapet om vårt hjerte-prosjekt: Garasjin – mekkeklubb for ungdom. Tusen takk til de tusenvis som kom bort for å se og høre mer om dette spennende initiativet. Det gir oss virkelig bensin på tanken!
👔 Vi hadde også gleden av å møte Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård for en lengre samtale om klubben vår. Rallystjernen Oliver Solberg stakk også innom for en prat. Det var en RÅTT! Takk for inspirerende samtaler og støtte til vårt arbeid. 🏁
🚗 Som dere kanskje husker, donerte Geir Schau sin Fiat 1100D til oss tidligere i høst. Vi rakk å få bilen klar til messen, og stolt viste vi den frem. Med gule taxistriper og «Langkjøring» på siden, vakte den virkelig oppsikt!
Selvfølgelig ga vi noe tilbake og spredte litt juleglede ved å gi hjulegensere til Geir og Bo-Andre fra nevnte podcast. Takk for alt dere gjør for oss på lufta, gutta! HØR PÅ LANGKJØRING!
🙏 Vår hovedsponsor, Erik Martin Berge, var en ekte helt denne helgen. Han sørget for lunsj, betalte for hotellene våre, inviterte oss ut på middag og overrasket oss med en MC-løfter og mobilt eksos- og sveiseavsug. Takk til «Onkel Erik» og takk til Nordic Lift AS som leverer varene. Vi er evig takknemlige for alt du gjør for oss, Erik Martin!
Marshall A/S var også med oss i år. Micha og bedriften hans er alltid med på våre prosjekter, uansett hvor små eller store de er. Vi setter enorm pris på samarbeidet! Du finner ikke maken til kunstner og crew, og du må lete lenge etter en bedre bedrift! 😍
Bjørne Harry Olsen var også til stede med sitt smittende smil, sine gode historier og sin entusiasme for Valdres Gatebil. Han forlot sjelden standen og holdt fortet slik at Valdres-folket kunne ha møter og ta en velfortjent pause. Takk, Bjørne! 😍
MTI Norge AS og LGS Lyd og Lys sørget for at vi så helt fantastiske ut! Tusen takk for god hjelp og gode priser! 🥰
🏆 Og sist, men absolutt ikke minst: vi klarte faktisk å hente hjem en pris til Valdres. Den gule Ladaen ble «Crewets favoritt» i Hall B! (Det er verdt å merke seg at dette også var hallen der en McLaren F1 til 200 millioner kroner sto…bare sånn for å nevne det.)
Alt i alt var dette en magisk helg der vi snakket og delte Valdres Gatebil sine visjoner for fremtiden til vi fysisk ikke kunne snakke mer😅
En aller siste «shoutout» går ut til sponsorene våre og ALLE de frivillige på Garasjin: mekkeklubb for ungdom og i Valdres Gatebil! 🚀✨ Vi gjør en forskjell og det syns🔥
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + two =