Det som kan bli fremtidens langrennsstjerner fra Halingdal og Valdres og Marit Bjørgen.

Det som kan bli fremtidens langrennsstjerner fra Halingdal og Valdres og Marit Bjørgen.
De møttes fordi hun er på oppdrag for sin sponsor, Sparebank 1 Hallingdal og Valdres. Tilhørerne fikk høre om treningsglede, lagbygging, allsidighet, variasjon i treninga og at tidlig spesialisering sjelden er veien å gå!
Bildet over: Marit Bjørgen og Valdres Ski trener Stian Ulberg. (Unikt videointerju med de to i bunn av artikkelen).
Sammen med forsker og tidligere langrennsløper Guro Solli Strøm (bildet over)  møtte Marit Bjørgen, spesielt inviterte unge skiløpere fra Hallingdal og Valdres.
Møtet med «langrennsfolket» skjedde i Trykkeriet på Fagernes torsdag kveld. Ca. 100 foresatte og langrennsløpere fulgte  godt med på det som ble sagt på scenen. Etter foredraget var det fellestrening i storhallen på Leira for de som ville være med der.
Valdres Ski har Sparebank 1 Hallingdal og Valdres som en viktig sponsor for å kunne tilby oppfølging og  trening med kvalifiserte trenere. En av gjenytelsene for det er å gå skipatruljen mellom distansene på Beitostølen denne helgen. Vegard Thon på bildet over er fra Etnedal (nå Beitostølen) og er både forbilde og trener sammen med Stian Ulberg for Valdres Ski.
 Henry Olav Hansen ønsket velkommen og krysset av på lista til de spesielt inviterte.
Organiseringen og planleggingen var unnagjort av hallinger og valdriser i banken, og da ble det tid til bilde med Marit på scenekanten.
Sponsoransvarlig i banken, Marianne Dusegård ønsket gjestene velkommen.

Det blei mange som ville se og høre foredraget inne i Trykkeriet.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − eighteen =