«Grunnfjellet» som holder Norge i bevegelse.

"Grunnfjellet" som holder Norge i bevegelse.

De frivillige, dugnadsfolket, utgjør grunnfjellet i samfunnet vårt. Uten deres innsats ville hjulene stoppet, og dette gjelder ikke minst for aktivitetene sommer og vinter i Valdres. Her er det de frivillige hendene fra grunnfjellet av dugnadsfolk som trer frem når store eller mindre arrangementer går av stabelen.

Bildet over fra venstre: Kjell Melbybråten, Harald Larsen. Stående bak: Stadionsjef Svein Ringli. Videre sitter Reidar Bakke, Kjell Ole Andreassen og Ansgar Pettersen.

Fra høyre: Marthe Bråthen, Elina Nordstad, Joacim Nystad, Henning Olstad. Bak. Sander Haugland
Solide og mette dugnadsfolk fra høyre: Marthe Bråthen, Elina Nordstad, Joacim Nystad, Henning Olstad. Bak. Sander Haugland

På Beitostølen er scenen satt for en spektakulær opplevelse av norsk skisport, og det er de mange fra grunnfjellet som sørger for at både norske og utenlandske seere får nyte arrangementet på skjermen denne helgen.

Gourmetkokk Remo Svendsen og stadionsjef Kjell B. Melbybråten.
Gourmetkokk Remo Svendsen sørger for nok og god mat både seint og tidlig sammen med de andre frivillige, og stadionsjef Kjell B. Melbybråten har full kontroll dagen før dagen.

Spiserommet på skistadion er et kjerneområde for dugnadsfolket. Her møtes engasjerte individer, skaper god stemning, og bygger et solid fellesskap. Dagen før begivenheten var preget av hektisk aktivitet, men likevel fant noen av de mange frivillige tid til å samles rundt bordene, dele en matbit, og lade opp til den store dagen.

Daglig leder på Beitostølen Stadion, Kjell Berge Melbybråten sier følgende:-Dugnadsfolket fra Valdres og Beitostølen er ikke bare arbeidskraft, men en uunnværlig del av et stort og velfungerende maskineri. Deres innsats gjør det mulig for oss alle å nyte de beste øyeblikkene av norsk skisport på skjermen.

Programmet fra Beitostølen skistadion lover en begivenhetsrik opplevelse, takket være disse dedikerte menneskene som utgjør grunnfjellet av frivillighet.

Program: https://www.beitostolenstadion.no/arrangementer/beitosprinten23

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × four =