De går «all in», med både kapital og hjerte i langrennssporten.

De går "all in", med både kapital og hjerte i langrennssporten.

Sparebank 1 går fortsatt ‘all in’ i langrennssporten, og for å bidra til en bedre folkehelse.

Bildet over fra venstre: Sponsorsjef Stein Bugge i Sparebank 1, Marit Bjørgen, administrerende direktør for Sparebank 1 Hallingdal og Valdres Knut Oscar Fleten, og forsker Guri Strøm Solli.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Engasjementet til banken er ikke bare rettet mot eliten, men også mot bredden, for å spre skiglede og styrke folkehelsen lokalt. Prosjektet er mer enn bare en investering; det er et løfte om positiv forandring, med Sparebank 1-logoen synlig på bl.a. luer, bannere og startnummer.

Sponsorsjef Stein Bugge, som forvalter flere hundre millioner er en nøkkelperson i denne satsingen, der han og banken hans så godt som betingelsesløst investerer i norsk langrenn og folkehelse.

Det som gjør dette engasjementet ekstraordinært, er samarbeidet med legendariske Marit Bjørgen, tidenes olympiske mester og et ikon for flere generasjoner unge skiløpere. Når Bjørgen slår sine krefter sammen med Sparebank 1 for å sette «Hjertebank» i bevegelse, blir det garantert resultater fram mot VM i Trondheim 2025 (se og hør mer i videoen).

«Hjertebank» prosjektet involverer ikke bare idrettsutøvere, men inkluderer også bl. a. forsker Guri Strøm Solli og en imponerende mengde ansatte og ledere fra lokale Sparebank 1 banker, som for eksempel administrerende direktør Knut Oscar Fleten i Sparebank 1 Hallingdal og Valdres.

Med VM på ski i 2025 som mål, er Sparebank 1 tydelig dedikert til å støtte langrennssporten på alle nivåer fremover. Se og hør mer om dette lokalt forankrede initiativet i Sparebak 1 bankene som kombinerer skiglede, folkehelse og bankens dedikasjon for å gjøre en varig forskjell i samfunnet i videointervjuet.

Om Hjertebank og VM i Trondheim 2025

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four − 2 =