Nok tørr ved på lager.

Nok tørr ved på lager.

Det blir seine kvelder for vedprodusentene i vinterkulda. Sondre Tollhaug (bildet over) driver Norsk Bjørkeved A/S i Valdres sammen med Kristian Lyseng. De to deler på arbeisoppgavene og har lange dager med å pakke ved til gamle og nye kunder.

Mange oppdager at vedlagret raskt blir mindre, nå når det fyres for fullt. Da blir det noen telefoner ektstra til bla Norsk Bjørkeved A/S, som selger ved fra produksjonslokaler i Ranheimsbygda. -Om kunder ønsker levering i hus eller hytte kan det event. avtales avslutter Sondre praten, før enda enn storsekk med den populære bjørkeveden skal pakkes om fra storsekken i pakkemaskinen.Veden tørkes i storsekker og «Vedpakk» maskinen letter sekkinga. Kulda biter godt i produksjonslokalet også.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 5 =