-En uke med mestring og nye bekjentskaper

-En uke med mestring og nye bekjentskaper

Anne Grethe Saxegård Olaisen fra Vestre Slidre: Ridderrennet – En uke med mestring og nye bekjentskaper.

Artikkelen er skrevet med støtte fra annonsørene: Vyrk Sebu Bil & Bensin Meny Søndersrød, Helgeroa Grobakken Landmek As og JVB

For syvende gang er Anne Grethe Saxegård Olaisen fra Vestre Slidre med på Ridderuka, et arrangement som har blitt en hjørnestein i hennes årlige kalender. Ridderrennet, som hvert år tiltrekker seg deltakere fra fjern og nær, er ikke bare en idrettslig begivenhet, men også en uke fylt med nye bekjentskaper og en følelse av mestring.

Anne Grethe er ingen fremmed for hardt arbeid og dedikasjon. Med seks treningsdager i uken året rundt, fokuserer hun på styrke og utholdenhet. Langrenn og sykling er blant hennes foretrukne aktiviteter, men det er ikke bare egen trening som opptar henne. Som medlem av Valdres hundeklubb, tilbringer hun også to dager i uken med å trene sin firbeinte venn.

«Vi har et stort hundemiljø i Valdres, og byvandring er en sosial og fin aktivitet for både hunder og mennesker,» deler Anne Grethe entusiastisk.

Under Ridderuka får Anne Grethe muligheten til å kombinere flere av sine interesser. Snørekjøring med trekkhunder står på programmet, noe som både lover utfordringer og moro. I tillegg vil hun delta i skiskyting og langrenn, og høydepunktet blir utvilsomt Ridderrennet på lørdag den 16. Da er kronprinsen  ventet å være til stede sammen med forhåpentligvis 350 andre riddere i de vidunderlige løypene på Beitostølen.

«Det blir en glede å delta i disse arrangementene, og jeg ser frem til å møte nye mennesker og utforske mine egne grenser,» sier Anne Grethe før hun avslutter dagens økt og ser frem til å nyte lunsjen på Radisson sammen med gode venner.

Ridderrennet er ikke bare en idrettslig begivenhet, det er en uke hvor fellesskap, mestring og nye opplevelser står i fokus. Og for Anne Grethe Olaissen er det en uke vel verdt å prioritere i den travle timeplanen.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 + nine =