Roy Storli: Ildsjel og dugnadsmann av beste merke.

 Roy Storli: Ildsjel og dugnadsmann av beste merke.

Ingen over, ingen ved siden av hundekjørerlederen Roy Storli og hundekjørervennene hans – Deres  dedikasjon og engasjement har vært en bærebjelke i Foreningen Ridderrennet sitt arrangement, Ridderuka på Beitostølen. Med en imponerende yrkeskarriere i forsvaret bak seg, kombinert med sin lidenskap for friluftsliv, har Roy Storli vært en uunnværlig ressurs for Ridderrennet i over 20 år.

Bildet over: Chanti (3 år) inngår i de 6 hundespannene som kjører deltagere under Ridderuka.

Artikkelen er laget med støtte fra annonsørene: Sporten Beitostølen Gjendebåten Rein Frå Jotunheimen og Vang Auto-Service AS

«Mitt første møte med Beitostølen var som offiser i forsvaret, hvor vi støttet arrangementet med alt fra små oppgaver til store utfordringer,» forteller Roy. Etter at han forlot forsvaret i 2012, fortsatte han å gi av sin tid og energi til Ridderrennet på andre måter.

Roy har vært en drivkraft bak tiltaket med hundekjøring fra Garli, som har blitt et høydepunkt for deltakerne på Ridderuka. Daglig kommer deltakere for å oppleve magien ved å kjøre hundespann i noe av Norges vakreste natur.

-Passasjerene våre stortrives, og det samme gjør både hunder og hundekjørere. Det er tydelig at dette tilbudet er svært populært blant deltakerne på Ridderuka, da vi er fullbooket i år, sier Roy.

Roy Storli er ikke bare en ildsjel og dugnadsmann, men også en viktig bidragsyter til fellesskapet og inkluderingen av alle som deltar på Ridderrennet. Under det strålende solskinnet ved Bitihorn, avslutter han samtalen før han tar fatt på neste oppgave med den samme iver og dedikasjon som alltid.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × 3 =