Styreleder Tom Bratli utelukker ikke at Foreningen Ridderrennet kan ha kontor i Valdres.

Styreleder Tom Bratli utelukker ikke at Foreningen Ridderrennet kan ha kontor i Valdres.

Beitostølen er hjem for alle våre aktiviteter forteller styreleder Tom Bratlie (bildet over) i Foreningen Ridderrennet til nettavisa Langsveien.no. Artikkelen er skrevet med støtte fra: TrollrockGjende

På spørsmål om Ridderuka sin tilknytning til Beitostølen svarer han: -Det har av og til kommet opp ideer om andre lokasjoner, men våre aktiviteter foregår på Beitostølen både vinter og sommer. Dette pga. hensyn til lokasjoner, nært samarbeid med BHSS og at gjenkjennelse og trygghet til stedet er særdeles viktig for våre deltagere. Dessuten er både kommune og fylkeskommune bevisste på universell utforming og det er noe vi mener er en stor styrke for stedet.

Beitostølen er hjem for våre aktiviteter.

-Det fungerer veldig bra med en administrasjon som ledes av Elisabeth Helle fra Beitostølen, som har en konstituert stiling. Det at stillingen er konstituert og midlertidig, betyr av vi i styret kommer til å sette i gang en prosess etter årets Ridderuke, for å finne en ny generalsekretær. Vi har sagt opp kontoret vi tidligere hadde i Oslo og har dermed ingen bindinger der. I og med at mye av jobben som generalsekretær gjøres på nett, betyr at den som tilsettes som generalsekretær har påvirkningskraft til hvor kontorplassen skal være fremover.

Hvordan vi løser dette fremover er noe styret skal bli enige om. Jeg ønsker ikke å konkludere, men at Beitostølen er Ridderrennets hjem er det ingen tvil om og at kontoret vårt kan bli i Valdres utelukkes ikke. Dermed var praten med styrelederen avsluttet før han skulle i i neste møte og bidra til at den 60 Ridderuka blir like minneverdig som alle de andre etter at Erling Stordahl tråkket skispor og viste vei i 1964.

Relevante profiler til artikkelen som er skrevet med støtte fra Trollrock og GjendebåtenForeningen Ridderrennet Beitostølen Helsesportsenter Sporten Beitostølen Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen Sporten Beitostølen Bjarne Budal Martin Sæbu Odd Erik Holden Jan Arne Dammen Roy Myrland langsveien.no Norges Handikapforbund Truls Vasvik Kari-Anne Jønnes Erlend Larsen, Stortingsrepresentant for Vestfold og Telemark Høyre

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × one =