-Her skal vi stille opp, sier organisasjonssjef Ola Keul om Ridderrennet.

Ola Keul (bildet over) er organisasjonssjef i Norges Skiforbund. Bidet over: Ola Keul og styreleder Tom Bratlie i Ridderforbundet klare for medaljeutdeling. Han har bred og lang erfaring fra norsk skisport, bla. som leder for snøsport for parautøvere. Det var som nytilsatt organisasjonssjef i NSF (des 2023 red.anm.) han besøkte Ridderrennet 2024. I videoen blir han intervjuet av redaktør Roy Myrland i nettavisa www.langsveien.no, om Ridderrennet sin betydning for skisporten.

Ola Keul (bildet over) er organisasjonssjef i Norges Skiforbund.

Bidet over: Ola Keul og styreleder Tom Bratlie i Ridderforbundet klare for medaljeutdeling.

Han har bred og lang erfaring fra norsk skisport, bla. som leder for snøsport for parautøvere. Det var som nytilsatt organisasjonssjef i NSF (des 2023 red.anm.) han besøkte Ridderrennet 2024. I videoen blir han intervjuet av redaktør Roy Myrland i nettavisa www.langsveien.no, om Ridderrennet sin betydning for skisporten.

Artikkel og video fra Foreningen Ridderrennet sitt #Ridderrenn 2024 er laget med annonsestøtte fra: Abrahamsen kjøttforretning Dag Arild Bakken Meny Søndersrød, Helgeroa Meny Stavern Valdresbil As Torstein Døvre og SPAR Beitostølen

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight + 20 =