Høytidelige og minneverdige øyeblikk på Beitostølen Helsesportsenter.

Det har væt litt hektisk på Beitostølen Helsesportsenter etter brannen 14. juni 2023. -Nå er alt i orden og på stell! Bildet over: HKH kronprinsregent Haakon Magnus takket hver enkelt av fagfolkene for jobben de hadde gjort på BHSS. Bak HKH kronprinsregenten fra venstre står: Jørgen Kvale, Beitostølen Maskin og Transport. Knut Arne Follinglo, Valdres Bygg. Bjørn Erik Evensen, Beitostølen Maskin og Transport. Stig Gjermundsen, Gjensidige Forsikring. Jon Ingemo Haugen, JH Bygg og Prosjektering. Eirik Syversen, Valdresbygg og Torger Warberg Vestheim, Valdres Installasjon, Noen av dalførets aller dyktigste firmaer, deres ansatte og ansatte på BHSS har gjort en formidabel jobb med å få reparert skadene som oppstod under brannen, slik at "Familiens Hus" kunne åpnes under Ridderrennet 16. mars. HKH kronprinsregent Haakon Magnus åpnet det nye "Familiens Hus" på BHSS samtidig som han også takket hver og en av representantene fra de involverte firmaene for jobben de hadde gjort. I innslaget under er det styreleder i Beitostølen Helsesportenter, Bent Høie som intervjuer fagfolkene. I videoen samtaler HKH kronprinsregenten med daglig leder Evensen og maskinfører Kvale i Beitostølen Maskin og Anlegg A/S (her). Klipper snora til og åpner "Familiens hus" (her). Styreleder Bent Høie intervjuer fagfolkene (her). https://www.bhss.no/barn-og-ungdom/familietilbud/ De diskuterte ikke "to-tom rundtom", men HKH kronprinsregenten takket og satte pris på jobben Eirik Syversen hadde gjort. Det går vel et par dager før Knut Arne Follinglo i Valdres Bygg vasker henden nå. Styrelederen var både ydmyk og takknemlig for den store jobben disse karene og deres ansatte har gjort siden juni i fjor. Om familietilbudet. -Gjennom familietilbudet ønsker BHSS å bidra til å utvikle familiens kompetanse og forutsetning for å kunne støtte barnet/ungdommen i aktiviteter i lokalmiljøet. Det settes årlig opp ca. 8 opphold der foresatte og søsken i alle aldre inviteres til å delta i siste uke av det tre uker lange re-/habiliteringsoppholdet. Foresatte og søsken bor uten omkostninger på BHSS i denne perioden.
Det har væt litt hektisk på Beitostølen Helsesportsenter etter brannen 14. juni 2023. -Nå er alt
Hei og takk for at du leser Langsveien!
For å lese denne saken trenger du gyldig abonnement.

Bli abonnent

Eller er du allerede abonnent?
Logg inn på kontoen din

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 2 =