Valdres Skimaraton gjennom linsa til Haakon Bakkene.

Valdres Skimaraton gjennom linsa til Haakon Bakkene.

Journalist og fjellkar Haakon Bakkene trives best øst i fjellet, men noen ganger hender det han tar med seg speilreflekskamera nordover i fjellheimen. Det skjedde under Valdres Skimaraton 2024, da han fotograferte løpere ved Ole vannet i Øystre Slidre.

Bildet over: «Knoll og tott» ledet fra start til mål. Vinner av Valdres Skimaraton 2024 ble. Nr. 261 Jon Rolf Skamo Hope fra Hyen Il.  Sigurd Sollien Hulbak, med start nr. 262 fra Hemsedal Il gikk over mål som nr 2 nå på Aurdalsåsen .

Nr og navn; https://signup.eqtiming.com/participants?Event=vsmaraton&uid=69367

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 − three =