De har det meste, som trengs i hus eller hytte 900 moh.

De har det meste, som trengs i hus eller hytte 900 moh.

Montér Storefoss, ledet av den velkjente Øystre-Slidre karen Odd Blomlie, har nylig åpnet dørene til sin splitter nye butikk i Stølstunet på Beitostølen.

Bildet over: -Bak disken er det fagfolk som står klare til å veilede kundene og sørge for at de får den aller beste hjelpen de trenger for å ta de riktige valgene. Fra venstre: Ole Thomas Steinde. Butikksjef Sissel Garvik, Vemund Rudi Enger og innehaver Odd Blomlie.

 

Dette er et velkomment tilskudd til lokalsamfunnet, da mange hyttevegger skal males, hyller monteres, og både fastboende og deltidsbeboere trenger verktøy og byggematerialer.

Montér Beitostølen er også konkurransedyktige på pris, slik at kundene kan føle seg trygge på at de får god valuta for pengene sine, forteller Odd Blomlie.

Den 500 kvadratmeter store butikken har et solid utvalg, og ligger praktisk til vegg i vegg med Coop Extra. Åpningstidene er fra 09.00 til 17.00 på ukedagene og fra 09.00 til 15.00 på lørdager. Søndager er dedikert til familieliv, skiturer og friluftsliv for den trivelige gjengen på bildet over, som også har kjennskap til planter som trives i steinbedet 900 meter over havet.

«Vi er her for å hjelpe, så ikke nøl med å spørre,» sier butikksjef Sissel Garvik, som ønsker alle velkommen til Montér Beitostølen for en hyggelig  handel.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fourteen − six =