De tar initiativ og «bærer» feiringen for ei hel bygd!

De tar initiativ og "bærer" feiringen for ei hel bygd!

Der menn svikter, det offentlige gir «blanke» og fellesskapet rundt er opptatt med sitt, står noen av de omsorgsfulle og sterke jentene frem i Skrautvål.

Artikkelen er skrevet med annonsestøtte fra: Tunet Butikken Gerd og Jenny Kampenes Begravelsesbyrå og Grobakken Landmek As

Det handler om 17. mai feiringen, som i flere år har vært «sentralisert», slik som mange andre steder i landet. Det har Skrautvål Grendelag med Rigmor Tveit Orderdalen i spissen planer om å gjør noe med i år. Etter en liten spørrerunde og offentliggjøring av planleggingsmøte, er nå 17. mai programmet for Skrautvål i Nord-Aurdal kommune godt i gang med å bli «spikret». Pølser, leker og fellesskap legges det til rette for at det skal bli i bygda på nasjonaldagen, uten at det skal kollidere med arrangementet i bygdebyen.

17. mai jentene på bildet over fra venstre: Marit Trøen, Berit Lauvhaug Kvale, Marianne Berger, Asta Karin Kampen og Ann Kristin Jevne Bakkene.
Foran står Rigmor Orderdalen Tveit.

De tar initiativ og «bærer 17. mai feiringen» for ei hel bygd på skuldrene og trenger litt hjelp til gjennomføringen. -Neste møte i 17. mai komiteen blir 2. mai og du er hjertelig velkommen iflg. Skrautvål Grendelag https://www.facebook.com/SkrautvaalGrendelag 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven − ten =