Vestfold RC truckers. -Størrelsen er 1:14!

Vestfold RC truckers. -Størrelsen er 1:14!

Video fra «Vestfold RC Truckers» sitt store treff, der likesinnede fra hele landet møtes.

Det er en sosial helg med radiostyrte lastebiler og anleggsmaskiner i fokus. -Mye skjedde på treffet der det også ble grillet på norges råeste grill fra Volmax. De radiostyrte miniatyrmaskinene gravde, skjøv, forflyttet, løftet og berget i lokalet på Huseby i Våle denne helgen.

I videoen over intervjues Henning Taraldsen  som er leder av klubben.

Her er det kun fantasien som kan setter grenser i dett imponerende anlegget i videoen. Det er med veier, bruer, terminaler, eget anleggsrom, terminalkontor, akkurat som i den virkelige verden, bare at der inne er alt i størrelse 1:14. Det var mange fascinerende  flotte maskiner og lastebiler å beskue, og mye kunnskap om store og små kjøretøy og et inkluderende miljø. Dessuten tar de like godt vare de yngste som de eldste maskinførerne. Her blir man vel aldri voksen?

Grill: Pit Boss – Volvo FH16 med både kjøleskap og Webergrill fra Volmax – Stort tøffere kan det vel neppe bli?

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

thirteen + seven =